DUNA DOG CENTER

Mindenre hatékony megoldás rövid idő alatt!

2014. okt 12.

Hogyan tápláljuk megfelelően a kutyánkat? (1. cikk)

írta: Kutyakellék.hu
Hogyan tápláljuk megfelelően a kutyánkat? (1. cikk)

A kölyök és junior kor elengedhetetlen feltételei

A kutya ősei mindenki számára köztudott, hogy a farkasok, akik még most is ragadozó életmódot folytatnak. A háziasítás során kutyáinkat „elkényeztettük” és már nem kell nekik vadászni, mert „tálcán” kapják a táplálékukat. Manapság a legegyszerűbb táplálási forma a száraztáp, de vannak, akik a nyers kosztot a Biologically Appropriate Raw Food , vagyis röviden a B.A.R.F módszerével etetnek.  Mindkét etetési módnak megvannak az előnyei és a hátrányai. Mi ebben a cikksorozatban először életkor szerint felbontva megnézzük, a legmegfelelőbb táplálási formákat majd kitérünk a B.A.R.F. etetésre és az allergiák kezelésére.

Manapság, akár mint minden másban nagyon sok száraz tápot gyártó cég kínálja termékeit. Hogyan ...

Tovább Szólj hozzá

GazdiktólGazdiknak

2014. okt 12.

Élet az utcán

írta: Kovács József 74
Élet az utcán

Nem tehetek róla, hogy világéletemben kóbor állat voltam. Valahol még réges-régen megláttam a napvilágot, ám gyorsan kiderült, nem szeretnek, nem kívánnak. Nem az én döntésem volt, hogy az utcára kerültem, de szó nélkül tűrtem, hogy kirúgnak a kapun. Nem tehetek róla, hogy én is megéhezem néha, jobb híján az utcát jártam, a kukákat bújtam, hátha akad egy falat a számomra is. Biztosan nincs igazam, de azt hittem, jut hely nekem is e széles világon. Ám hiába bánt velem keményen az élet, próbáltam kedves maradni. Odamentem az emberekhez, magasra emeltem orcámat, hogy lássák, kedves kutya vagyok.

...

Tovább Szólj hozzá

GazdiktólGazdiknak ebdoc Dr. Mikesy Levente

2014. okt 12.

Nézz be hozzánk!

írta: Duna Dog Center
Nézz be hozzánk!

Ilyen amikor egy profi fotós készít fotókat a kutyaiskola életéről...

Köszönjük a képeket Baranyi Ágnesnek!

Ági először járt nálunk és már akkor rettenetesen jól meglátta amit kellett. Olyan pillanatokat kapott el, amit az ember nem is érzékel belül, de pont ezek a legszebbek a kutyaokításban. 

Te csak előre nézel, mert éppen meneteltek a kutyával, ő pedig fotóz titeket, majd amikor otthon ülve meglátod a képeket azt mondod: Istenem, hát ilyen szépen dolgozott!

Köszönjük ezt a sok szép pillanatot!

Tovább Szólj hozzá

Iskolaidőben Baranyi Ágnes

2014. okt 08.

Kutyaiskola Dunaújvárosban

írta: Duna Dog Center
Kutyaiskola Dunaújvárosban

Egy történet arról hogyan lett a DDC...

A Duna Dog Center Kutyaiskola, mint olyan áprilisban nyitotta meg kapuit az Erdei Tornapályán található MEOE pályán. 

Sajnos a hely akkoriban éppen haldoklott és darabjaira hullott. Rengeteg szeméthalom, eltűnt kerítéskapu és drót valamit rettenetesen sok gaz fogadott a pályára érkezésemkor. Így hát egy kis csapattal karöltve rendbe tettük a helyet. Új kerítést húztunk és az állatok számára is élvezhetővé, biztonságossá tettük a helyet.

...

Tovább Szólj hozzá

Dunaújváros Rólunk Kutyaiskola Duna Dog Center

süti beállítások módosítása