2014. dec 28.

Egy kis emlékeztető: Ebösszeírás Dunaújvárosban!

írta: Duna Dog Center
Egy kis emlékeztető: Ebösszeírás Dunaújvárosban!

Nekem most esett le pár napja, hogy nem adtam be az ebösszeíró adatlapot! Remélem ti sokkal ügyesebbek voltatok nálam! Főleg azért, mert ennek az elmulasztása jogi következményekkel jár, 30000 Ft-ot kell fizetni az illetőnek...

A felhívás szerint minden dunaújvárosi ebtartónak nyilatkozni kell egyenként a kutyáiról 2014. november 17.-től 2014. december 31.-ig. Többféle módon beadható:

Az ebösszeírás önbevallásos módszerrel történik.

Az ebösszeírás során az ebtartóknak ebenként egy adatlapot ún. „Ebösszeíró adatlap” kell kitölteni és azt (azokat) köteles az önkormányzathoz visszajuttatni. Az adatlapok beszerzése az ebtulajdonos/ebtartó kötelessége, azok 2014. november 17-től kezdődően folyamatosan beszerezhetők a Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Dunaújváros, Városháza tér 1. szám alatt a Városüzemeltetési és Városfejlesztési Osztályon vagy letölthető az önkormányzat honlapjáról a http://dunaujvaros.hu/doc/599linkre kattintva (Polgármesteri Hivatal/Szervezeti felépítés/Városüzemeltetési és városfejlesztési osztály/nyomtatványok).

Kitöltéssel kapcsolatos tájékoztatás személyesen a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési és Városfejlesztési Osztályán a III. emelet 313-as irodájában, illetve a 06-25/544-353. telefonszámon kérhető.

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kitöltve az alábbi módokon lehet benyújtani:

személyesen vagy postai úton eljuttatva a 2400 Dunaújváros, Városháza tér 1. III. /313. iroda

személyesen a Polgármesteri Hivatal portáján kihelyezett gyűjtőládába

faxon a 06-25/ 544-178 fax számra

elektronikusan az ebosszeiras@pmh.dunanet.hu elektronikus levélcímre.

Az ebösszeíró adatlapok leadásának határideje: 2014. december 31.

 

Számomra persze az emailos megoldás a legjobb, ott már csak az volt hirtelen a kérdésem, hogy nyomtassam ki és szkenneljem is be? Jó, hát akkor inkább beballagok a városházára vagy a polgármesteri hivatalba. De vajon még idén nyitva vannak?

A városháza nyitva tartása:

Hétfőn és szerdán még szerencsénk van.

Hétfő 8-12 és 13-16
Szerda 8-12 és 13-18

 

 

Itt olvashatjátok a felhívást: http://www.dunaujvaros.hu/hir/8716

 

Szólj hozzá

Dunaújváros GazdiktólGazdiknak