2015. ápr 12.

A haladás

írta: Duna Dog Center
A haladás

Az utóbbi időben szerencsésen alakul az iskola helyzete. Rengeteg változás történt, aminek nagyon örülök. Persze ennek az az eredménye, hogy bejegyzést írni nem volt úgy időm.

Az első idei csoportunk sikeresen levizsgázott a mai nappal. Nagy meglepetés ért, mert az egyik gazdi páros hozott nekem egy gyönyörű tablót (amit ezúttal is nagyon köszönök)! 

Az oktató program teljesen átalakult. Már nem 6 hétig találkozom a gazdikkal, hanem 12 hétig, ami jelentősen javítja a kommunikációt és a munka színvonalát. Ezekben a hetekben csoportos és egyéni órák is vannak, így minden helyzetben meglátjuk/megtapasztaljuk a kutya viselkedését és tudunk változtatni/javítani a dolgokon.

Április 26.-án lesz az I. Születésnapi Rendezvényünk is, ahol "felavatjuk" az új akadályokat. Szerencsések vagyunk, mert támogatókat is találtunk. A Kemi- ker kft. a festékkel segít nekünk, míg a kutyakellék.hu a nyereményekben támogat minket. Reményeim szerint nagy sikere lesz az új pályakialakításnak, komfortosabb lesz lejárni. 

Mindezek mellett az őrző-védő oktatás is sikeresen beindulni látszik. Állandó segédünk Németh Attila, akivel szintén egy új irányzatot követünk és próbálunk szituációkat eljátszani, hogy a gazdik magabiztosabban tudják kezelni a kutyáikat a mindennapi séták alkalmával is! 

Most már csak az új tanfolyamok indulása van hátra. Április 19.-én reggel 8 órakor haladó tanfolyam indul, majd 9 órától kezdő tanfolyam lesz.

Addig mindenki élvezze a jó időt!

Szólj hozzá

Duna Dog Center Iskolaidőben